12.1.15

Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της "Charlie Hebdo"...

... μετά την επίθεση (ΦΩΤΟ)...
Το επόμενο φύλλο της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας "Charlie Hebdo", το οποίο προετοιμάζουν όσα μέλη της συντακτικής ομάδας γλίτωσαν από την αιματηρή επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας, θα ειρωνευτεί...
όπως το συνηθίζει, πολιτικές και θρησκείες, ενώ θα περιλαμβάνει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, δήλωσε ο δικηγόρος της εφημερίδας, Ρισάρ Μαλκά, στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, "France Info". 
"Δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτα, διαφορετικά όλα αυτά δεν θα είχαν νόημα", είπε.
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να επικρίνουμε έναν Εβραίο επειδή είναι Εβραίος, έναν μουσουλμάνο επειδή είναι μουσουλμάνος, έναν χριστιανό επειδή είναι χριστιανός», πρόσθεσε. 
 «Όμως μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε και τα χειρότερα, που τα λέμε, για τον χριστιανισμό, τον ιουδαϊσμό και το ισλάμ, διότι πέρα από την ενότητα των ωραίων συνθημάτων, αυτή είναι η πραγματικότητα της Σαρλί Εμπντό», κατέληξε ο δικηγόρος.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Media preview


Το φύλλο που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, έχει ονομαστεί «Των επιζώντων» και θα έχει τιράζ ενός εκατομμυρίου αντιτύπων, ενώ θα «μεταφραστεί σε 16 γλώσσες», διευκρίνισε ο χρονικογράφος της  εφημερίδας, Πατρίκ Πελού.

Embedded image permalink



  

Δεν υπάρχουν σχόλια: