8.1.15

Εντοπίστηκαν οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στο Charlie Hebdo...

Εντοπίστηκαν οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στο Charlie Hebdo
Σε εξέλιξη επιχείρηση στην περιοχή Μοντρούζ -Απομακρύνουν τις κάμερες... 
LIVE BINTEO...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Τα δυο αδέλφια που φέρονται να είναι οι δράστες της χθεσινής επίθεσης στο περιοδικό Charlie-Hebdo εντόπισε η γαλλική αστυνομία στην...

περιοχή Έσσν, βόρεια του Παρισιού.
Οι δύο ύποπτοι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ,  επέβαιναν  σε ενα Ι.Χ.,  ήταν οπλισμένοι κι είχαν σκοπό την έξοδο τους από την χώρα.
Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός BFMTV, συγκεκριμένα αναφέρει πως οι δύο ύποπτοι για την ένοπλη επίθεση στην εφημερίδα εντοπίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο στην Aisne, της Βόρειας Γαλλίας, με καλυμμένες πινακίδες σε ασημί Clio. Σημειώνεται ότι το πρωί στη Μοντρούζ οι δύο ένοπλοι που επιτέθηκαν στην αστυνομικό και τον δημοτικό υπάλληλο οδηγούσαν ασημί Clio που ενεπλάκη στο τροχαίο. Ωστόσο, ακόμη οι Αρχές δεν έχουν συσχετίσει το περιστατικό με τη χθεσινή επίθεση στην εφημερίδα.

Απομακρύνουν τις κάμερες οι αστυνομικές αρχές

Τις κάμερες απομακρύνουν οι αστυνομικές Αρχές, την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους συγκεντρώνεται στο σημείο όπου συνέβη η πρωινή επίθεση στο προάστιο του Παρισιού, τη Μοντρούζ κι ετοιμάζεται να εισβάλει σε κτίριο όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC στο Παρίσι.

Δείτε LIVE BINTEO από το SKY NEWS:


Δεν υπάρχουν σχόλια: