20.1.15

H απορία του Ντινόπουλου...

BINTEO...
«Σκοταδισμός είναι να χαρακτηρίζεις την Αριστερά λαίλαπα;» ήταν η πρωινή απορία του κ. Ντινόπουλου, καθώς θίχτηκε από το σημερινό πρωτοσέλιδο της...
Εφσυν. Πάγια τακτική η διαστρέβλωση της σημασίας των λέξεων από την μαύρη προπαγάνδα η οποία θέλει να μας πείσει ότι δεν είναι σκοταδισμός να χαρακτηρίζεις λαίλαπα την Αριστερά. Τότε τι είναι; ανοχή στις απόψεις του άλλου, δημοκρατία, σεβασμός στην πολιτική διαφωνία.
Το αξιολύπητο όμως είναι ότι όχι μόνο εμμένει στους εμφυλιοπολεμικούς χαρακτηρισμούς, χρεώνοντας στην Αριστερά ότι είναι η χειρότερη καταστροφή αλλά, μας το "περνάει" και ως πολιτική άποψη, ανάγοντας, τον όποιο χαρακτηρισμό, σε πολιτικό επιχείρημα. «Η Αριστερά είναι λαίλαπα και αυτή είναι η άποψή μου» είπε. Σε σύμπνοια με τις εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις Βορίδη, επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, ότι επίσημη γραμμή της Ν.Δ. είναι ο αντικομμουνισμός και η ακροδεξιά ρητορεία.
Στο "αθώο" sms που έστειλε το οποίο για να μην παραπονείτε για μοντάζ, το μεταφέρουμε αυτούσιο, όπως ο ίδιος διάβασε στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega ανέφερε: «Πατρίδα και παράταξη έχουν ανάγκη από εσάς, ξεχάστε πικρίες, βάλτε ανάχωμα στη λαίλαπα της Αριστεράς. Εμένα θα με βρίσκεται πάντα. Αργύρης»
Εντυπωσιακό όμως είναι ότι εμμένει ακόμα στα «παζαρέματα» για τα οποία κατηγορεί ευθέως τη ΔΗΜΑΡ και τον πρόεδρό της, Φ. Κουβέλη ότι «τα παίρνει», αλλά κανείς δεν του ζήτησε βέβαια αποδείξεις ή τον κατηγόρησε για λασπολογία.
Τέλος για τους πλειστηριασμούς είπε ότι «δεν γίνονται» και ότι αυτά αποτελούν ψέματα της Αριστεράς. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα στις 16 Ιανουαρίου 2015 απετράπη μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πλειστηριασμός στο Μεσολόγγι καθώς από 1.1.2015 έχει αρθεί η προστασία για την α' κατοικία. Ενώ στις 15 Ιανουαρίου στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας απέτρεψαν τις διαδικασίες πλειστηριασμού για τρεις κατοικίες συμπολιτών μας.
Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σε προεκλογική συνάντηση ομοϊδεατών του μιλώντας για το υψηλό κόστος των εκλογών είπε ότι το χαρτί για τα ψηφοδέλτια κόστισε 50 εκατ. ευρώ και τον διέψευδε η προκήρυξη της ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: