12.1.15

Ομολογία Βορίδη: Η βάση της συζήτησης είναι το mail της τρόικας..


Το περίφημο mail της Τρόικας, το οποίο η απερχόμενη κυβέρνηση δεν τόλμησε να φέρει στη Βουλή, αποτελεί τη «βάση της συζήτησης για τα διαρθρωτικά μέτρα της οικονομίας», όπως παραδέχθηκε ο Μ. Βορίδης
Όπως αναφέρει το...

capital.gr:

«Bάση της συζήτησης για τα διαρθρωτικά μέτρα της οικονομίας είναι το mail της τρόικας», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, προσθέτοντας «αυτή είναι η πραγματικότητα κι εμείς λέμε ότι το έχουμε αυτό».

Μιλώντας στον vima fm o υπουργός Υγείας και υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής τόνισε ότι το πρώτο βήμα της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης: «αποτελεί το σημείο εκκίνησης, από το οποίο οδηγούμαστε στην προληπτική γραμμή στήριξης και στη συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους και προφανώς στην ομαλή χρηματοδότηση της οικονομίας, μέρος της οποίας είναι και η συγκεκριμένη έκδοση των εντόκων γραμματίων. Αλλά δεν μπορεί να ασχοληθεί κανείς με αυτά, αν δεν τελειώσει πρώτα η αξιολόγηση. Μέρος της αξιολόγησης βεβαίως είναι και τα διαρθρωτικά και προσαρμοστικά μέτρα της οικονομίας, βάση της συζήτησης των οποίων είναι το mail της τρόικας. Αυτή είναι η πραγματικότητα και εμείς λέμε ότι το έχουμε αυτό. Εάν ο ελληνικός λαός δεν πιστέψει τη δική μας εκδοχή, είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει και ό,τι του αρέσει. Αυτά που λένε περί απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, ούτε θέλω να τα ακούω. Ο λαός είναι κυρίαρχος και ό,τι του αρέσει, θα κάνει».

 left.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: