8.1.15

Το νέο φοβερό δίδυμο του MEGA...

Πληθαίνουν τα σενάρια για ριζικές αλλαγές (ο Θεός να τις κάνει) στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Mega Μεγάλου Καναλιού. Τις αποφάσεις αναμένεται να λάβουν οι...

μέτοχοι - εκδότες του καναλιού, στη συνεδρίαση του ΔΣ όπου αναμένεται να καθοριστεί η περαιτέρω πορεία και λειτουργία του Mega.
Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η παρατηθείσα προ καιρού Ολγα Τρέμη επιστρέφει και δραστηριοποιείται σε επιτελική θέση εν όψει και της κρίσιμης (και για το μέλλον του Mega) εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.
Mάλιστα απο την Δευτέρα,στην θέση της κεντρικής παρουσιάστριας στο δελτίο ειδήσεων του..
Mega (αντί της Μαρίας Σαράφογλου), σύμφωνα με όσα γράφει η Νανά Παλαιτσάκη στο newpost, αναμένεται να καθίσει η Όλγα Τρέμη, έχοντας δίπλα της τον συνήθη σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο!..
Επισήμως δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο, αλλά, όπως γράφει το newpost, ενόψει μιας εκλογικής αναμέτρησης, που ίσως θα είναι η σημαντικότερη για τον τόπο στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε το συγκεκριμένο κανάλι να συνέχιζε με την συγκεκριμένη δομή...

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: