14.1.15

Norman Atlantic: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας...

...για τους τρεις Ελληνες που πέθαναν στην ναυτική τραγωδία...

Στα αποτελέσματα των πρώτων νεκροψιών των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας του Νοrman Atlantic αναφέρεται σήμερα ο ιταλικός Τύπος.

Επικαλούμενος πηγές από...
την Εισαγγελία του Μπάρι, αναφέρει ότι, όπως προέκυψε από την νεκροψία, ο θάνατος των τριών Ελλήνων επιβατών επήλθε γρήγορα, λόγω πνιγμού και εξαιτίας του «σοκ» που υπέστη ο οργανισμός τους από τη χαμηλή θερμοκρασία των υδάτων.

Σε ό,τι αφορά  τους δύο Ιταλούς οδηγούς φορτηγών, με καταγωγή από τη Νάπολη, φέρεται ότι έχασαν και αυτοί τη ζωή τους εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών της θάλασσας. Στα πτώματα εντοπίστηκαν και εγκαύματα, αλλά δεν θεωρούνται, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αιτία πρόκλησης του θανάτου τους.

Σήμερα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία επί της σορού μιας 53χρονης Γερμανίδας, η οποία, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται πιθανό να δέχθηκε επίθεση από μεγάλο ψάρι. Σε ό,τι αφορά, τέλος, τη σορό του Γεωργιανού ιερέα που επέβαινε στο Norman Atlantic, δεν θα πραγματοποιηθεί νεκροψία, έπειτα από σχετικό αίτημα της πρεσβείας της Γεωργίας, αλλά θα χρησιμοποιηθούν μόνο κάποια διαγνωστικά μέσα, όπως ακτινογραφίες...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: