13.1.15

Oλα τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων...

BINTEO...
Με στόχο να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους και να καταδείξουν τη βασική πολιτική τους στόχευση τα κόμματα μπήκαν στην μάχη της επικοινωνίας δημοσιεύοντας τα πρώτα προεκλογικά τους σποτ.

Τα...
προεκλογικά σποτ της ΝΔ

Τρία σποτάκια έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η ΝΔ. Το πρώτο, το οποίο έχει προκαλέσει την ιδιαίτερα έντονη αντίδραση των χρηστών των social media, εμφανίζει τον Αντώνη Σαμαρά ως «προπονητή», ο οποίος χτίζει το γήπεδο για να παίζουν τα νέα παιδιά.


Το δεύτερο σποτ της ΝΔ είναι προσανατολισμένο στο δόγμα «νόμος και τάξη» που επιχειρεί να περάσει το κόμμα, στοχεύοντας στους συντηρητικούς ψηφοφόρους.


Στο τρίτο σποτ της ΝΔ εμφανίζεται ένας εργαζόμενος προβληματισμένος για το μέλλον της χώρας εάν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το σποτ προβάλλει ένα από τα βασικά επιχειρήματα της ΝΔ ότι δηλαδή η χώρα θα εκτροχιαστεί εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.


Προεκλογικά σποτ ΣΥΡΙΖΑ

Στον αντίποδα ο ΣΥΡΙΖΑ με τα προεκλογικά του σποτ αναδεικνύει την «ελπίδα» και επιχειρεί να εμφανιστεί ως δύναμη ικανή να ανατρέψει την αρνητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.


Στο δεύτερο προεκλογικό σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνει στη νέα γενιά, ενισχύοντας το μήνυμα της Ελπίδας που αποτελεί αυτή τη στιγμή κεντρική επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.


Ένα από τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, εάν και δεν είναι σύνηθες με την προεκλογική τακτική των κομμάτων της Αριστεράς επικεντρώνει στον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική του ικανότητα.


Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυκλοφορήσει και διαδικτυακά σποτ που επικεντρώνουν στο πρόγραμμα του κόμματος.

Προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ

Διαφορετική λογική σε σχέση με τα μήνυμα των άλλων κομμάτων ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ. Είτε λόγω άποψης είτε λόγω οικονομικών δυσχερειών το πρώτο σποτ του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζεται λίγο ως πολύ επικοινωνιακά αδιάφορο.


Προεκλογικό σποτ ΚΚΕ

Το ΚΚΕ στο πρώτο του προεκλογικό σποτ, επιχειρεί να αναδείξει ότι τα μέτρα και η λιτότητα αποτελούν διαχρονική πολιτική των κυβερνήσεων και ταυτόχρονα να εμφανίσει ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει από την πολιτική της ΝΔ.



Προεκλογικό σποτ ΑΝΕΛ

Αίσθηση προκάλεσε το πρώτο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ όπου εμφανίζει το μικρό Αλέξη να παίζει με ένα τρενάκι και τον Πάνο Καμένο να τον βοηθάει να το χειριστεί σωστά, ακολουθώντας την βασική προεκλογική ρητορική του κόμματος, το οποίο ζητά την ψήφο των πολιτών για να μπει στη βουλή και να αποτελέσει τον εξισορροπητική δύναμη σε μία πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


Προεκλογικό σποτ Τελεία

Προεκλογικό σποτ με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής του κόμματος Απόστολο Γκλέτσο κυκλοφόρησε και η Τελεία


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: