19.2.15

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί...




Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τα τείχη είναι... για να πέφτουν» και αναλυτικό-αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την ελληνική διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους και το ...

πρόγραμμα-γέφυρα.

ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: Το μεγάλο κυνηγητό εναντίον της παγκόσμιας μάστιγας. Στη φοροδιαφυγή ως πηγή νέων εσόδων που θα ενισχύσουν την οικονομία τους στρέφονται τα κράτη.

ΝΔ: Ο Σαμαράς γαντζώνεται, οι δελφίνοι ψάχνονται. Και ο Καραμανλής; Στην αποτυχία του Τσίπρα στηρίζει τις ελπίδες του για παραμονή στην αρχηγία ο Σαμαράς.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Παλεύει για συμφωνία και αποφυγή της γερμανικής «ασφυξίας». Πολιορκία στο κάστρο του Βερολίνου για το πρόγραμμα-γέφυρα.

ΝΟΜΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: Οι ρυθμίσεις, οι ελαφρύνσεις, τα ακίνητα και η φορολογία εισοδήματος. Σε μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων προχωρά η κυβέρνηση. Τα βασικά σημεία των αλλαγών.

Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: 

Ένας «Ληστής» … στην Πειραιώς! / Πότε η Μπάρμπι ερωτεύτηκε τον Κεν; / Το αριστούργημα του παππού Κλιντ / «Παραλήπτης Άγνωστος» Κατά του Ναζισμού / Οι άγνωστες όψεις της βυζαντινής καθημερινότητας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: