5.3.15

Γ. Σακελλαρίδης: Οι θεσμοί δεν έρχονται στην Αθήνα...

Μέσα στο Σαββατοκύριακο το ν/σ για 100 δόσεις...
Εντός του Σαββατοκύριακου, όπως είχε εξαγγείλει και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, θα...
κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι με βάση τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας η κυβέρνηση καταθέτει ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει δημοσιονομικό όφελος και ως εκ τούτου δεν είναι αντίθετο στη συμφωνία του Eurogroup.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι θα υπάρξει ενημέρωση των εταίρων για όλες τις πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Eurogroup της Δευτέρας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση σχεδιάζει την πολιτική της με έναν τρόπο ώστε να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα δημοσιεύματα περί παρέμβασης του Μαξίιμου για να μπει "φρένο" στις συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη. "Δεν είναι αληθή τα δημοσιεύματα. Δεν έχει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου να βάζει 'φρένο' σε έναν υπουργό. Δεν υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια. καμία παρέμβαση από το Μαξίμου σε σχέση με τον κ. Βαρουφάκη", ξεκαθάρισε.

Διευκρίνισε επίσης ότι "δεν υπάρχει καμία άφιξη, καμία επίσκεψη και κανένα σχέδιο για έλευση της τρόικας σε επίπεδο συναντήσεων με πολιτικά πρόσωπα ούτε σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων"...
megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια: