5.3.15

Πυρά Κακλαμάνη κατά «δελφίνων»...

Πυρά κατά των «δελφίνων» στη Ν.Δ. από τον Νικήτα Κακλαμάνη«Δε θα γίνουν αρχηγοί μπαινοβγαίνοντας σε γραφεία επιχειρηματιών».
-Επιβεβαίωσε το επεισόδιο με Σταμάτη...
Πυρά κατά των «δελφίνων» που διεκδικούν την ηγεσία της ΝΔ, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
 «Οσοι μιλάνε για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ οφείλουν σήμερα να ξεκαθαρίσουν...
το θέμα για να σταματήσει το φαινόμενο μεγάλα κυριακάτικα φύλλα να διαφημίζουν τις υποψηφιότητες».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο  Κακλαμάνης υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξανανταμωθεί με το λαό να συμφιλιωθεί με τις κοινωνικές ομάδες που της γύρισαν την πλάτη, όποιος μπορεί να το πετύχει να βάλει το θέμα και να τελειώνουμε αλλά όχι να πιστεύουν κάποιοι ότι μπαινοβγαίνοντας σε γραφεία μεγαλοεπιχειρηματιών θα γίνουν αρχηγοί η ΝΔ να ξαναγίνει κόμμα των πολιτών και όχι των λόρδων». 

Ο  Κακλαμάνης, επιβεβαίωσε επίσης, ότι δεν επέτρεψε στον πρώην υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, του οποίου δεν είναι μέλος. «Δεν έχουν θέση στη ΝΔ στελέχη που δεν έχουν θεσμική ιδιότητα», είπε, μεταξύ άλλων.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής τάχθηκε υπέρ της ψήφισης εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο ακόμη και αν τεθεί από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εμφανίστηκε αντίθετος στην ψήφιση της τετράμηνης συμφωνίας με τους δανειστές από τη ΝΔ εφόσον έρθει στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: