5.3.15

"Είναι σε κρίσιμη κατάσταση..."...


Ώρες αγωνίας για την 17χρονη μαθήτρια από την Ημαθία...
Ωρες αγωνίας για την 17χρονη Ελληνίδα μαθήτρια που βρισκόταν στη Ρώμη για εξαήμερη εκδρομή με το σχολείο της και  έπεσε αργά χθες βράδυ από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε.
"Είναι...
σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Είναι το μόνο που γνωρίζουμε τώρα" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κατσιανίδης.

Όπως διευκρίνισε, το ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ, μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους, στο ξενοδοχείο Cristoforo Colombo, προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους, ενόψει της προγραμματισμένης αναχώρησής τους, σήμερα.

Οι γονείς του 17χρονου κοριτσιού έχουν μεταβεί στη Ρώμη, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά επιστρέφουν σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

"Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι με τη μαθήτρια και τους γονείς της. Θα διερευνήσουμε στη συνέχεια, υπηρεσιακά, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα, μιλώντας και με τους καθηγητές, που ήταν συνοδοί στην εκδρομή" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Χρήστος Σκούπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: