5.3.15

Στέλεχος και υποψήφιος Δήμαρχος της ΧΑ εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ!...



Ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής σε Σπάτα-Αρτέμιδα, μεταπήδησε από την νεοναζιστική οργάνωση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αντιδρώντας στην...
οικογενειοκρατία όπως λέει σε επιστολή του και τονίζοντας πως ο Πάνος Καμμένος, πιστεύει «λόγω και έργω στον Τριαδικό Θεό».
Η «μεταγραφή» του πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στους Ανεξάρτητους Έλληνες, του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου έχει μάλιστα συντελεστεί σύμφωνα με τον ίδιο τον Γρηγόρη Γερακόπουλο και την επιστολή του, από τις 24 Φεβρουαρίου.
Ολόκληρη η επιστολή του:
«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΕΛΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 6η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Χ.Α.
κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΟΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ <<ΚΟΜΜΑΤΟΣ>> ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΙΣΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ Β' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΙΣΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ <<ΚΟΜΜΑ>> ΤΗΣ Χ.Α. ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ. ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΕΣΗΜΕΙΩΘΗ ΤΗΝ 24ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ!! 

Υ.Γ. ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: