6.3.15

Λ. Κανέλλη: "Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο...

 Προσπάθησα να μη πέσω κάτω και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι..."...
Ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και την...
εκτόξευση νερού κατά της Ρένας Δούρου κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στις 7 Ιουνίου 2012.

«Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μη πέσω κάτω και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι, να έχω πέσει κάτω και μάλιστα σε στούντιο από τις μπουνιές» είπε στην κατάθεσή της η βουλευτής του ΚΚΕ.

Η κ. Κανέλλη ανέφερε ότι από τα χτυπήματα επιδεινώθηκε η υγειά της. «Ημουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη» είπε η βουλευτής. «Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε ένσταση του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή - όπως είπε - δεν προηγήθηκε για τη πράξη αυτή άρση ασυλίας του.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι αντιμέτωπος, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, για τις κατηγορίες της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Και ο ίδιος ο κατηγορούμενος έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος των κ.κ. Κανέλη και Δούρου για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μετά την απολογία του για το «βίντεο Μπαλτάκου». Ωστόσο επέστρεψε στη φυλακή που κρατείται προσωρινά για διακεκριμένη οπλοκατοχή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
Πληροφορίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ,

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: