1.3.15

«Να μην γίνουμε σαν τους άλλους»...


Συστάσεις Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

«Ένιωσα άσχημα όταν έμαθα ότι κάποιοι βουλευτές διαφώνησαν με την οδηγία να μην παίρνουν αυτοκίνητα και αντέδρασαν όταν παίρνουν 6.000 ευρώ μισθό», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, δείχνοντας...
την ενόχληση του, κατά την δευτερολογία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε, «να μην γίνουμε σαν τους άλλους. Δεν ειναι λαϊκισμός, αλλά λεπτομέρειες, που θα κρίνουν εάν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους. Το πόσο θα μείνουμε στην εξουσία θα εξαρτηθεί και από τις συμπεριφορές μας στις θέσεις εξουσίας. Ερχόμαστε να ανατρέψουμε δομές και προνόμια». 

Ο πρωθυπουργός δήλωσε για τον Τάσο Κορωνάκη (τον πρότεινε για τη θέση του γραμματέα του συλλογικού κομματικού οργάνου), πως, είναι μια λύση ανανέωσης και επεσήμανε ότι ο νέος γραμματέας θα αναλάβει ένα δύσκολο έργο, τον συντονισμό ενός κόμματος που βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Όσον αφορά τη νέα πολιτική γραμματεία που θα δημιουργηθεί, ο Τσίπρας υποστήριξε πως «η νέα πολιτική γραμματεία να λειτουργεί ως ενιαίο πολίτικο όργανο και να παίρνει αποφάσεις για το ενιαίο κόμμα. Να ακούγονται όλες οι διαφορετικές φωνές και απόψεις, που τον μετέτρεψαν από ένα κόμμα συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα».

Παράλληλα πρότεινε η νέα πολιτική γραμματεία να είναι μικρό και ευέλικτο όργανο, που να μπορεί να παίρνει γρήγορα αποφάσεις και γι αυτό τον λόγο ζήτησε να είναι 11μελές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: