5.3.15

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην Ν.Δ. ...

Δεν λέει να ξεκουμπιστεί ο Αντώνης Σαμαράς από την ηγεσία της Ν.Δ. Γιατί φέτος ξεκουμπίστηκε από την πρωθυπουργία οπότε δυο ξεκουμπίδια τον ίδιο χρόνο για το Αντώνη Σαμαρά είναι πολλά. Άρα...
όσα γαλάζια στελέχη καλοκοιτάζουν την αρχηγία της Ν.Δ. ας κάνουν υπομονή λίγα χρόνια ακόμα. Έτσι και αλλιώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον πήραν και τα χρόνια. Νέος είναι ακόμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του κόμματος, τόνισε ότι...
δεν είναι παντρεμένος με τη θέση του αλλά απλώς αρραβωνιασμένος. Παρόλαυτα δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει τη θέση γιατί ο Αντώνης Σαμαράς είναι πατροπαράδοτος τύπος. Τον αρραβώνα τον παίρνει στα σοβαρά. Δεν αρραβωνιάζεται τη μια θέση μετά την άλλη.

Παρόλαυτα ο Αντώνης Σαμαράς προκαλεί όποιον θέλει να αμφισβητήσει τον έρωτα του για τη θέση του αρχηγού της Ν.Δ. να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες. Και η θέση του αρχηγού της Ν.Δ.  θα είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Προφανώς κανένας δεν θα αμφισβητήσει ανοικτά τον έρωτα του Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του αρχηγού της Ν.Δ. Μόνο μισόλογα και αυτά πίσω από την πλάτη του. Ότι πάει και με άλλες, ότι δεν είναι καλός στο κρεβάτι και διάφορα τέτοια κουτσομπολιά. Ανοικτά όμως δεν θα μιλήσει κανείς. Γιατί κανένας δεν είναι καλύτερος για αρχηγός της Ν.Δ. από τον Αντώνη Σαμαρά. Απλά, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην Ν.Δ.. Και όποιος λέει το αντίθετο είναι εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πελάτες μου!

Από Τα κουρέλια τραγουδάμε ... ακόμα

greki-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: