6.3.15

Η πληρωμένη απάντηση Σαμαρά σε Δένδια...

dendiasamaras
Ο Νίκος Δένδιας ήταν εκ των στελεχών που, στη χθεσινή Kοινοβουλευτική Oμάδα, όχι μόνον άσκησε κριτική στον Αντώνη Σαμαρά αλλά ...
και τον προέτρεψε, σε προσωπικούς τόνους, να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη να βγάλει την παράταξη από το αδιέξοδο. Δεν του είπε να παραιτηθεί αλλά το περιέγραψε χωρίς περιστροφές.
dendiasamaras
Χρειάστηκαν περίπου 5 ώρες, όσες δηλαδή μεσολάβησαν από την ομιλία Δένδια μέχρι τη δευτερολογία του Προέδρου της Ν.Δ., και ήρθε η πληρωμένη απάντηση του Αντώνη Σαμαρά.

Περιγράφοντας για άλλη μία φορά τους εντατικούς ρυθμούς με τους οποίους δούλεψε η κυβέρνησή του και επιχειρώντας να διασκεδάσει τις κατηγορίες περί απομόνωσής του από τα γαλάζια στελέχη, ο κ. Σαμαράς είπε ότι μπορούσαν να τον βρουν όλοι είτε στο κινητό, είτε στο τριψήφιο είτε δια ζώσης. «Υπήρξαν φορές που δουλεύαμε από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το επόμενο πρωί και επικοινωνούσαμε συνεχώς... και θυμάμαι το Νίκο Δένδια να μου λέει “να ξεκουραστείς λίγο κ. Πρόεδρε» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε: «τώρα κατάλαβα τί ακριβώς εννοούσε».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: