3.3.15

Συνάντηση Μαρινάκη – Αλαφούζου...

Κοντονής: Συμφώνησαν στα μέτρα...

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο, ύστερα από πρωτοβουλία του Σταύρου Κοντονή, με τους προέδρους των «αιωνίων» να...
έχουν αποχωρήσει από τη ΓΓΑ.

Μία μέρα μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, το οποίο έγινε σε κλίμα συναίνεσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε στη ΓΓΑ τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού προσήλθαν λίγο μετά τις 18:00 στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας. Η συζήτηση ανάμεσα στους τρεις άνδρες διήρκησε περίπου δύο ώρες με τους «ισχυρούς άνδρες» των δύο ΠΑΕ να αποχωρούν από την… πίσω πόρτα του κτιρίου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και χωρίς να κάνουν κάποια τοποθέτηση.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής από τον κ. Κοντονή είναι η εκτόνωση του κλίματος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», αλλά και να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις -και από τις δύο πλευρές- τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Κι όλα αυτά, μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει ο υφυπουργός με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δήλωση Κοντονή

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση»...

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: