5.3.15

Ολομέτωπη επίθεση της «Αυγής», για τα βουλευτικά αυτοκίνητα...

Η ολομέτωπη επίθεση της «Αυγής» για τα βουλευτικά αυτοκίνηταΗ εφημερίδα βάζει στο στόχαστρο υπουργούς, βουλευτές, αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη...
Στο στόχαστρο της εφημερίδας «Αυγής» μπαίνουν πρακτικές του Γιάννη Βαρουφάκη, αλλά και βουλευτών του κόμματος.

Υπό τον τίτλο, «Ισότητα και...
αριστερή αντίληψη» ο Ξενοφώντας Μαυραγάνης, δημοσιογράφος και μέλος της Οργάνωσης Κέντρου Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι η είδηση για τα βουλευτικά αυτοκίνητα που ζήτησαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος από την Πρόεδρο της Βουλής όχι απλά δεν διαψεύσθηκε, αλλά επιβεβαιώθηκε από την υπόσχεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να εξετάσει την ένσταση. 

«Αν όμως στον πρώτο ακριβώς μήνα από την εκλογή τους οι αντιπρόσωποι του πενόμενου λαού ζητούν να διατηρήσουν προνόμια και διευκολύνσεις που καθιέρωσαν οι κυβερνήσεις που προκάλεσαν την κρίση και τον αναγκαστικό δανεισμό τι μπορούν να σκεφθούν οι ψηφοφόροι τους» αναρωτιέται ο συντάκτης του άρθρου. 

Η εφημερίδα συνεχίζει την κριτική και στην τελευταία σελίδα.

Για «μεγάλες ιδέες και μικρά έργα» γράφει ο Θανάσης Καρτερός και επισημαίνει πως «το μπουσούλισμα δε μπορεί να συνεχιστεί επ' αόριστον. Διότι οι μικρές απογοητεύσεις οδηγούν στη μεγάλη φθορά». 

«Οι καθυστερήσεις, οι ασυνεννοησίες, η ελαφρότητα των δηλώσεων, η πολυγλωσσία και η κακοφωνία των απόψεων, η αίσθηση ότι δεν συντονίζονται επαρκώς και αποτελεσματικά δεν συγκροτούν και την καλύτερη εικόνα» προσθέτει και προειδοποιεί πως «η εμπιστοσύνη με την οποία η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών περιβάλλει την κυβέρνηση δεν είναι ανεξάντλητη».

Ωστόσο η κριτική δεν σταματά εκεί. Σε παραπολιτικό για το νέο επεισόδιο του Γιάννη Βαρουφάκη με δημοσιογράφο του Bloomberg, η εφημερίδα παίρνει σαφώς το μέρος του δημοσιογράφου. 

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης κάλεσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου, αλλά ζήτησε να του κάνουν ερωτήσεις οι υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών! Όταν ο δημοσιογράφος του υπενθύμισε ότι είμαστε σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός τον αποκάλεσε ανάγωγο...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: