9.4.15

Φλαμπουράρης: Συμφωνία 100% στο Eurogroup της 24ης Απριλίου...

Φλαμπουράρης: Συμφωνία 100% στο Eurogroup της 24ης Απριλίου-"Γινόμαστε ένα ισχυρό κέντρο της Ευρώπης στον τομέα της ενέργειας και του φυσικού αερίου".
-Έκτακτη εισφορά στα μεγάλα εισοδήματα εφόσον προκύψει ανάγκη.
ΒΙΝΤΕΟ...


ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Σίγουρος για τη συμφωνία στο Eurogroup της 24ης Απριλίου εμφανίστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. 

«Θα τα δώσουν τα λεφτά (οι Ευρωπαίοι εταίροι).  Εγώ δεν νιώθω τις πιέσεις, θα τα δώσουν τα λεφτά, είμαι 100% σίγουρος. Δεν τους συμφέρει να...
μη τα δώσουν. Δεν θα διαλύσουν το ευρώ για έναν ΦΠΑ στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Γελάει ο κόσμος με αυτά τα πράγματα. Θα υπάρξει συμφωνία στις 24 Απριλίου», είπε συγκεκριμένα ο Φλαμπουράρης στο πρωινό του MEGA.

Ο υπουργός Επικρατείας αποκάλυψε, επίσης, πως η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή έκτακτης εισφοράς στα μεγάλα εισοδήματα, εφόσον προκύψει ανάγκη για τα δημόσια ταμεία. Ωστόσο, τόνισε, οτι δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης. «Αν φτάσουμε και φρακάρει μπορεί να βάλουμε έκτακτη εισφορά στα μεγάλα εισοδήματα», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και τη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε ότι «κερδίσαμε 3-4 πράγματα και πάνω από όλα καταστήσαμε περήφανο το λαό μας που παρά τις ευρωπαϊκές πιέσεις πήγαμε στη Ρωσία και είχαμε καθαρές θέσεις και τοποθετήσεις». 

Πρόσθεσε δε, ότι «είμαστε στην ΕΕ, παραμένουμε στην ευρωζώνη και έχουμε υποχρεώσεις απέναντί στους εταίρους μας, όπως υποχρεώσεις έχουν και αυτοί όμως απέναντι στην Ελλάδα».

Ο κ. Φλαμπουράρης επανέλαβε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έθεσε θέμα δανείου στον Ρώσο Πρόεδρο, υπογραμμίζοντας ότι «ο αγωγός φυσικού αερίου είναι ένα τεράστιο θέμα. Γινόμαστε ένα ισχυρό κέντρο της Ευρώπης στον τομέα της ενέργειας και του φυσικού αερίου», επισημαίνοντας ότι η χώρα θα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη από τη συμφωνία αυτή...
Δείτε τα Βιντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: