22.4.15

Μετά από 24 ώρες είδαν φως στη ΔΟΥ Αμαρουσίου...


Περίπου 24 ώρες χωρίς ρεύμα έμεινε το κτίριο της ΔΟΥ Αμαρουσίου που φιλοξενεί μεταξύ άλλων το κέντρο μεγάλων επιχειρήσεων και την εφορία μεγάλου πλούτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την...
ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η διοίκηση της ΔΕΗ: «Σήμερα και μετά από ενέργειες των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών που στεγάζονται στο κτηριακό συγκρότημα συγκεντρώθηκαν από κάποιους ενοικιαστές €120.000, τα οποία κατατέθηκαν στη ΔΕΗ. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η επιχείρηση προχώρησε σε άμεση επανασύνδεση».

Την ανάληψη πρωτοβουλιών είχε προαναγγείλει νωρίτερα σήμερα (22/04) η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. «Το ρεύμα έχει κοπεί από χθες. Είναι μία πολυκατοικία που έχει γραφεία πολύ γνωστών εταιριών και επώνυμων ανθρώπων στην οποία στεγάζεται και το κέντρο μεγάλου πλούτου και το κέντρο μεγάλων επιχειρήσεων, δηλαδή οι μεγάλοι χρεοφειλέτες στο δημόσιο. Πληρώνουν κανονικά το ρεύμα, αλλά η πολυκατοικία έχει ένα ρολόι και απ΄ ότι φαίνεται πρόκειται για μια περίπτωση ουσιαστικά εκβιασμού», είπε χαρακτηριστικά η κ. Βαλαβάνη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: