22.4.15

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον επιστρέφει στο BBC...

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον επιστρέφει στο BBC«O Τζέρεμι Κλάρκσον επιστρέφει στο BBC», σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής του...
BBC Two και BBC Four, Κιμ Σίλινγκλο.

Ο Κιμ Σίλινγκλο, ο οποίος έχει επιφορτιστεί με το θέμα της ανεύρεσης αντικαταστάτη του γνωστού Βρετανού παρουσιαστή από το τηλεοπτικό σόου Top Gear, ανέφερε ότι ο Τζέρεμι Κλάρκσον δεν έχει αποπεμφθεί από το BBC.

«Είναι σοβαρό και ατυχές αυτό που συνέβη, αλλά ο Τζέρεμι δεν έχει αποπεμφθεί από το BBC», δήλωσε ο επικεφαλής των  BBC Two και BBC Four.

«Είναι σημαντικό θέμα αυτό που συνέβη με τον Τζέρεμι, αλλά όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και αυτός θέλει λίγο τον χρόνο του», δήλωσε ο Κιμ Σίλινγκλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής αυτοκινήτου Top Gear, απομακρύνθηκε από την θέση του μετά από την επίθεση εναντίον του παραγωγού της εκπομπής, Όισιν Τάιμον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η απόφαση του BBC προκάλεσε μία μεγάλη κινητοποίηση των οπαδών της εκπομπής, οι οποίοι συγκέντρωσαν περισσότερες από ένα εκατομμύριο υπογραφές, ζητώντας την επαναπρόσληψη του Κλάρκσον στο τηλεοπτικό σόου.

Ο ίδιος ο Τζέρεμι Κλάρκσον, στο τελευταίο του άρθρο στην Sunday Times, μιλώντας για εκείνη την ημέρα, αποκάλυψε ότι νόμιζε πως είχε καρκίνο, και για αυτό τον λόγο  ξέσπασε στον παραγωγό του Top Gear.

Όπως έγραψε, το περιστατικό συνέβη «κατά τη διάρκεια της πιο αγχωτικής ημέρας στα 27 χρόνια παρουσίας του στο ΒΒC», συμπληρώνοντας ότι «και άλλοι άνθρωποι έχουν στρες, αλλά το αντιμετωπίζουν καλύτερα από ότι το χειρίστηκα εγώ»...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: