24.4.15

Σκληρή μάχη στη Βουλή για την ΠΝΠ...

Σκληρή μάχη στη Βουλή για την ΠΝΠ - Media
Σκληρή αναμέτρηση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, αναμένεται να φέρει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων, Περιφερειών, νοσοκομείων και πανεπιστημίων ενώ την ίδια ώρα...
οι δήμαρχοι όλης της χώρας βρίσκονται στον δρόμο διαμαρτυρόμενοι για την κίνηση της κυβέρνησης. Η συζήτηση στην Ολομέλεια ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Η διήμερη συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής έδειξε ότι και στην Ολομέλεια η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε δυο σημεία: Για την μεν αντιπολίτευση η ίδια η επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ΠΝΠ για το δε κυβερνητικό επιτελείο να αναδείξει πως η απόφαση του συμπλέει με όλα τα χαρακτηριστικά του επείγοντος χαρακτήρα που δικαιολογεί την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Στο πόδι οι Δήμαρχοι

Έξω από την Βουλή βρίσκονται από τις 11:30 το πρωί οι δήμαρχοι της χώρας ενόψει της ψήφισης της ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα στην Ολομέλεια της Βουλής. Οι δήμαρχοι θα επιδώσουν στο προεδρείο και στους αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της ΚΕΔΕ καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις τους. 

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: