11.4.15

Ο Πανούσης καλεί τον Τσίπρα να επιλέξει «με ποιους θα πάει»...

Μετά το άρθρο του στα Νέα υπό τον τίτλο «Νοείται Αριστερά του Τίποτα» που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων τόσο εντός όσο κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα RealNews καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει «με ποιους θα πάει» δηλώνοντας ότι γνωρίζει από...
βελούδινα διαζύγια. Εκτιμά επίσης ότι σχεδιάζεται νέος «Δεκέμβρης του 2008».


Πολιτικό μήνυμα πως μόνο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να λάβει τις αποφάσεις σχετικά με τη στάση του κράτους και της Αστυνομίας απέναντι σε καταληψίες, κοκουλοφόρους και κυκλώματα που δρουν μέσα από τις φυλακές, στέλνει  μέσω της συνέντευξης του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

«Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή για το θέμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης και διερωτάται «με ποιους θα πάει, με το 4% των έξαλλων ή το 32% των συντηρητικών και προοδευτικών πολιτών που τον εξέλεξε;».

«Η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες», σημειώνει και εκφράζει φόβους για νεκρούς με στόχο να δημιουργηθεί η αφορμή ενός νέου Δεκέμβρη, όπως το 2008 με τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

«Εάν συνεχιστεί η αοριστία δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Γνωρίζω από βελούδινα διαζύγια», καταλήγει ο Γιάννης Πανούσης.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: