22.4.15

Χάραλντ Σούμαν: "Η Τρόικα πρέπει να τελειώσει αύριο κιόλας!"...

«Η Τρόικα πρέπει να τελειώσει αύριο κιόλας!» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο βραβευμένος γερμανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Χάραλντ Σούμαν, κατά την...
προβολή της ταινίας του «Παντοδύναμη και Ανεξέλεγξτη: Η Τρόικα», την οποία διοργάνωσε χθες το βράδυ σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινβουλίου στις Βρυξέλλες, ο Ευρωβουλευτής του Συριζα Στέλιος Κούλογλου.


Στην εκδήλωση, η οποία είχε μεγάλη προσέλευση από κόσμο εντός και εκτός του κοινοβουλίου, μίλησαν μεταξύ άλλων και ο Γάλλος Ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Φιλίπ Λαμπέρτς, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «μια ταινία για τη δημοκρατία, για την αποτυχία της δημοκρατίας να αντισταθεί στις επιθέσεις μιας μη εκλεγμένης ολιγαρχίας». Καλεσμένη του κ. Κούλογλου στην προβολή ήταν και η Πορτογαλίδα  Ευρωβουλευτής της ομάδας των Σοσιαλιστών κ. Ελίζα Φερέιρα, η οποία ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σούμαν γιατί, όπως είπε και η ίδια, με τις ταινίες του έχει καταφέρει με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο, αυτό το οποίο δεν μπορούν οι Ευρωβουλευτές με ομιλίες και συζητήσεις να καταφέρουν: Να αγγίξουν τον κόσμο και να κάνουν κατανοητό τον παράλογο και αντιδημοκρατικό τρόπο δράσης της τρόικα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: