14.4.15

Έλεγχος για τους «Πρωταγωνιστές»...


Επαναφέρει τη συζήτηση για την αμοιβή του Σταύρου Θεοδωράκη την εποχή που ήταν στην ΕΡΤ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος. Με ερώτησή του προς τον υπουργό Επικρατείας, ζητάει να ενημερωθεί αν είχε...
σύμβαση στην παλιά ΕΡΤ ύψους 3.000.000 ευρώ, ζητώντας ταυτόχρονα να κατατεθούν οι σχετικές συμβάσεις και τα αντίστοιχα τιμολόγια-αποδείξεις. Στην περίπτωση που οι συμβάσεις δεν ήταν στο όνομα του επικεφαλής του Ποταμιού αλλά σε εταιρεία παραγωγής, ζητάει να κατατεθούν τα στοιχεία της εταιρείας παραγωγής και το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου της.
Από την πλευρά του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφέρεται πως ο μηνιαίος μισθός του στην ΕΡΤ το 2000 ήταν γύρω στα 3,5 εκατ. δρχ. (10.000 ευρώ), με μέσο όρο αμοιβής 460 ευρώ ανά εκπομπή. Δηλώνεται πως δεν λάμβανε ο ίδιος 23.490 ευρώ και ότι αυτό ήταν το συνολικό κόστος της εκπομπής για την ΕΡΤ, δηλαδή όλο το μπάτζετ (δημοσιογράφοι, μοντάζ, κάμερες, ταξίδια κ.λπ.). Τονίζεται ακόμη πως οι «Πρωταγωνιστές» ήταν η εκπομπή με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα και τα περισσότερα διαφημιστικά έσοδα τότε στην ΕΡΤ. Ήταν αυτή που εγκαινίασε τη ζωντανή νυχτερινή ζώνη της ΕΡΤ και έφερε τις «διαφημίσεις αυτοκινήτου», έχοντας ποιοτικό κοινό. 
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: