24.4.15

"Στόχος του Βέμπερ να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις"...

«Στόχος του Βέμπερ να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις»Κριτική ΑΝ.ΕΛ. και στη ΝΔ...
"Ξαναχτύπησε για άλλη μία φορά σε βάρος της Ελλάδας ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ή αλλιώς, ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ, γνωστός για τα...
εχθρικά αισθήματά του απέναντι στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στη σημερινή κυβέρνηση", σημειώνει, σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως σημειώνει ακόμη, "ο κ. Βέμπερ που από την πρώτη κιόλας στιγμή ζήτησε από το Ευρωκοινοβούλιο να καταδικάσει μέσω ψηφίσματος το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επαναφέρει με τον γνωστό απαράδεκτο και άθλιο τρόπο τα σενάρια περί Grexit και απομόνωσης της πατρίδας μας. Προφανής ο στόχος του: να υπονομεύσει και να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη".

"Το ζήτημα δεν είναι μόνο το τι λέει ο απαράδεκτος κύριος Βέμπερ του ΕΛΚ. Είναι, κυρίως, ότι αποφεύγει να τον αποδοκιμάσει ευθέως η ηγεσία της ΝΔ, του κόμματος, δηλαδή, που ανήκει στις τάξεις του ΕΛΚ", προσθέτει η κ. Χρυσοβελώνη και καταλήγει: 

"Η ΝΔ του κ. Σαμαρά είναι αυτή άλλωστε που είχε υιοθετήσει την προ δύο μηνών απαράδεκτη ανακοίνωση του ΕΛΚ σε βάρος της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης"...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: