18.4.15

Τα (ανανεωμένα) σάιτ του Χατζή...


... και η αποχώρηση της Τσόλκα...
«Κύκλος που έκλεισε! Ευχαριστώ newpost για τα 3 χρόνια συνεργασίας. Καλη συνέχεια σε όλους μας... και πάμε για...
άλλα...»
Αυτό έγραψε η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο facebook γνωστοποιώντας την διακοπή της συνεργασίας της με την ενημερωτική ιστοσελίδα του Τάκη Χατζή.
 Με το (πλήρως ανανεωμένο) newpost συνεργάζεται εδώ και λίγο καιρό ο Χρήστος Ξανθάκης, που μέχρι πρότινος έγραφε και στο «ομόσταβλο» του newpost, το provocateur, που διαχειρίζεται ο γιος του Χατζή.
Ο εκ Πάτρας ορμώμενος δημοσιογράφος, Τάκης Χατζής έπιασε το νόημα ότι το μελλον της ενημέρωσης είναι στο διαδίκτυο και έκανε σχετικά νωρίς τα «ανοίγματά» του. Χωρίς φυσικά να παραβλέπει τη δύναμη του ραδιοφώνου και κυρίως της τηλεόρασης μέσω των οποίων μπορεί και.. να διαφημίζει τις διαδικτυακές του δραστηριότητες. Ετσι ο Τ. Χατζής που είχε πιάσει από νωρίς στασίδι στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου (εκεί που «καβγάδιζε» με την Καλογεροπούλου), οχι μόνο παρέμεινε στο Φάληρο αλλά και η εκπομπή του λόγω του Ακραίου στιλ του δημοσιογράφου πάει «σφαίρα». Ενώ και η ραδιοφωνική εκπομπή την οποία παρουσιάζουν μαζί με τον Μάκη Γεωργίου στο Real fm, έχει διεισδυτικότητα και παρέμβαση...

ΥΓ1 Σε όσους τον έχουν κατηγορήσει -κυρίως μέσα από το διαδίκτυο- για αργομισθίες στην παλιά ΕΡΤ και τον αποκαλούσαν golden boy του Θοδωρή Ρουσόπουλου, ο Τ. Χατζής απαντάει ότι «προτιμά τις ανώνυμες επιθέσεις από την ένοχη σιωπή των συμφερόντων τα οποία εκφράζονται από ορισμένα «μεγάλα» θεσμικά μέσα ενημέρωσης»...

ΥΓ2 Ολοι οι εργαζόμενοι στο newpost είναι ασφαλισμένοι και στα σάιτ του Χατζή δεν επικρατούν συνθηκες γαλέρας για τους εργαζόμενους. Αυτά σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου του διαχειριστή σε συζήτηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας Π. Σκουρλέτη στην τηλεοπτική εκπομπή του στο ΣΚΑΪ.

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: