7.4.15

Ο Παπαδήμος, ο Πικραμμένος και η σύγχυση του Αντώνη...

Greek Prime Minister George Papandreou Faces Confidence Vote In Parliament
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Αντώνης Σαμαράς, στη δευτερολογία του χθες στη Βουλή.
 Επιχειρώντας να απαντήσει στους υπαινιγμούς που είχε αφήσει νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας για την πτώση της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου μετά τις Κάννες, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ούτε λίγο, ούτε πολύ έβαλε τον Αλέξη Τσίπρα στο κάδρο των...
διαβουλεύσεων για την κυβέρνηση Παπαδήμου!

«Για το περί δήθεν ανατροπής του κ. Παπανδρέου, είμαι βέβαιος ότι ο κ. Βενιζέλος θα απαντήσει, αλλά θέλω να σας πω ένα πράγμα« είπε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε προκαλώντας έκπληξη σε όσους, εντός και εκτός αιθούσης, τον άκουσαν:

«Πρώτη φορά θα έχει συμβεί Πρωθυπουργός να έχει συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με εσάς παρόντα (σ.σ. την «ανατροπή» του) Θέλετε να σας θυμίσω ότι είχατε προτείνει τον κ. Αρσένη για Πρωθυπουργό, τότε, εσείς; Με εσάς παρόντα και αφού προηγουμένως μέχρι πέντε Πρωθυπουργούς μου είχε προτείνει ο Παπανδρέου ποιον να βάλουμε και καταλήξαμε στο τέλος στον Παπαδήμο! Το ξεχάσατε;».

Η φράση Σαμαρά άφησε εμβρόντητους τους γαλάζιους βουλευτές, με τον Αλέξη Τσίπρα να του λέει πως κάνει λάθος και ότι αυτό αφορούσε στην υπηρεσιακή κυβέρνηση μεταξύ Μαϊου και Ιουνίου 2012. «Εγώ κάνω λάθος;» απάντησε ο κ. Σαμαράς «αν το πάτε στις Κάννες, γιατί εσείς έχετε μπερδευτεί... εδώ είναι «Travel Τσίπρας», από εδώ - εκεί, κανείς δεν ξέρει για πού μιλάτε...», μέχρι που αναγνώρισε προς τον Πρωθυπουργό: «Ναι, πράγματι, στον Πικραμμένο είχατε πει τον Αρσένη».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: