21.4.15

Χρυσαυγίτες απειλούν Πακιστανό εικονολήπτη παρουσία των ΜΑΤ...

IMG_0859ΒΙΝΤΕΟ...
Ακόμη και έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτυλισσόταν η δίκη της Χρυσής Αυγής παρουσία αυξημένης αστυνομικής δύναμης, ΜΑΤ και δημοσιογράφων,  οπαδοί της νεοναζιστικής οργάνωσης δεν δίστασαν να...
εκτοξεύσουν απειλές και ύβρεις σε Πακιστανό εικονολήπτη που βιντεοσκοπούσε πλάνα από τη συγκέντρωσή τους!
Ήταν περίπου 11 το πρωί όταν στο ένα άκρο της οδού Σολωμού όπου παρευρίσκονταν περίπου 150 χρυσαυγίτες, λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο των γυναικείων φυλακών, ο κάμεραμαν στάθηκε ακριβώς δίπλα στην κλούβα των ΜΑΤ, σήκωσε τη μηχανή του και άρχισε να «τραβάει» πλάνα.

 Γρήγορα η παρουσία του έγινε αντιληπτή, τα αίματα άναψαν και ένας από τους παριστάμενους, εξοργισμένος, με φωνές και ακατονόμαστες ύβρεις άρχισε να κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος του.

 Ο αλλοδαπός ύστερα από παρότρυνση των αστυνομικών απομακρύνθηκε και προς στιγμήν τα πνεύματα φάνηκε να ηρεμούν.  Όμως το επεισόδιο δεν έληξε εκεί.

Λίγο αργότερα, κάποιοι απ’ τους υποστηρικτές της νεοναζιστικής οργάνωσης διαπιστώνοντας ότι ο εικονολήπτης  βρίσκεται από την άλλη πλευρά της κλούβας, σε αρκετή όμως απόσταση και χωρίς να έχει οπτική επαφή με τους συγκεντρωμένους εξοργίστηκαν.   

Προκλητικά, μπροστά από δημοσιογραφικές κάμερες και αστυνομικούς, ο χρυσαυγίτης πρωταγωνιστής του επεισοδίου άρχισε εκ νέου να ωρύεται και να απειλεί τον πακιστανό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δουλεύει για λογαριασμό  ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείου! Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν ύστερα από νέα παρέμβαση των  αστυνομικών.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Νάντιας Βασιλειάδου, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: