30.4.15

Κακλαμάνης: Η ΝΔ δεν θα γίνει κόμμα λόρδων και αριστοκρατών...

Κακλαμάνης: Η ΝΔ δεν θα γίνει κόμμα λόρδων και αριστοκρατών
HXHTIKO...
«Υπάρχει απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα σας υπενθυμίσω ότι η απόσταση αυτή ήταν 26 μονάδες. Στον ΣΥΡΙΖΑ έδιναν οι δημοσκοπήσεις 44% και εμάς 18%. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τώρα στα εκλογικά του ποσοστά κι εμείς είμαστε γύρω στο 20-22%» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ., Νικήτας Κακλαμάνης, κληθείς να σχολιάσει τις...
τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Κακλαμάνης συνέχισε λέγοντας: «Ρωτάτε τώρα έναν παραδοσιακό άνθρωπο της παράταξης αν συμβιβάζεται με το 20 ή το 22%. Η απάντηση είναι όχι. Δεν συμβιβάζομαι. Η παράταξη αυτή έχει μάθει ή να είναι στην εξουσία ή να προετοιμάζεται με αξιόπιστο τρόπο να αναλάβει ξανά, με τη θέληση του ελληνικού λαού, την εξουσία. Με 20 και 22% εγώ δεν συμβιβάζομαι. Γι’ αυτό και έχω πει και το ξαναλέω και σήμερα, πρώτα προετοιμάζεσαι για την αναγέννηση της παράταξης και η αναγέννηση δεν μπορεί παρά να περάσει από την επιστροφή από τις ρίζες της, το τονίζω και θα το λέω συνεχώς, από -όχι έκτακτο, αλλά- τακτικό συνέδριο, γιατί το έκτακτο συνέδριο πάει με τη σύνθεση του προηγουμένου συνεδρίου που αντικειμενικά αυτή πλέον δεν είναι αντιπροσωπευτική».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε στη συνέχεια: «Και αφού γίνουν αυτά, μετά μπαίνει το θέμα και το ερώτημα: ‘Ποιος είναι αυτός που μπορεί πλέον το καράβι να το οδηγήσει με μεγαλύτερη επιτυχία;’. Και εκεί να πούμε ότι θα πρέπει όποιος φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία να βγει φανερά και να το πει. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να φύγει ο Σαμαράς για να έλθει κάποιος που έχει επιλεγεί όχι μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες του κόμματος και της παράταξης, αλλά από εξωθεσμικούς παράγοντες, γιατί κάτι τέτοια ακούω. Η Ν.Δ. και η παράταξη αυτή δεν θα γίνει ποτέ κόμμα λόρδων και αριστοκρατών».

Ακούστε το ηχητικό, EΔΩ

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: