24.4.15

Δεν υπάρχει αντίλογος. Ακόμη…

papandreoukastelorizo
Πέντε χρόνια από το Καστελόριζο συμπληρώθηκαν χθες και για άλλη μία φορά δεν έλειψαν τα πυρά στην κυβέρνηση Παπανδρέου για την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης τότε.
 Και όμως...
«πέντε χρόνια μετά το Καστελόριζο, δεν υπάρχει κάτι που να έχει αλλάξει τον ρου της χώρας μας», όπως παρατηρεί ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος και εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σήμερα, Γιώργος Πεταλωτής. «Αποδεικνύεται ότι το έρμο Καστελόριζο ήταν μία συνταγή για την οποία δεν υπήρξε πρακτικός αντίλογος μέχρι τώρα», λέει και έχει δίκιο.

Διότι, εκλογές έγιναν και ξανάγιναν,κυβερνήσεις άλλαξαν, άλλες εξελέγησαν και άλλες τοποθετήθηκαν, πύρινοιαντιμνημονιακοί λόγοι από επίδοξους ηγέτες ακούστηκαν και άλλοι …ξεχάστηκανμόλις ανέλαβαν την εξουσία, άλλοι ακόμα και τώρα παίζουν …καθυστερήσεις.

Ειδικά για την σημερινή διαπραγμάτευση, οκ.Πεταλωτής υποστηρίζει ότι αρνούμενη η κυβέρνηση να συμβιβαστεί στο κείμενοτης 20ης Φεβρουαρίου, κινείται χωρίς σχέδιο. «Πώς μπορεί ναχαρακτηριστεί μία διαπραγμάτευση επιτυχής από τη στιγμή που στραγγαλίζεις ταπάντα; Πώς εννοούμε τις μεταρρυθμίσεις αν δεν κάνουμε ένα δικό μας σχέδιο;»,ρωτά. Και απάντηση δεν παίρνει…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: