19.4.15

Το Μαξίμου διαψεύδει τις μυστικές τηλεδιασκέψεις…

Ανυπόστατες χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές τις πληροφορίες περί μυστικών τηλεδιασκέψεων του πρωθυπουργού με την Κριστίν Λαγκάρντ, τον Μάριο Ντράγκι και τον Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ.

Σύμφωνα με...
το newpost.gr, το δημοσίευμα της FAZ που εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα να έχει μυστικές τηλεδιασκέψεις είναι παντελώς ανυπόστατο.

Οι ίδιες πηγές διέψευσαν και τις πληροφορίες ότι οι σχέσεις του έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κομισιόν είναι κακές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της FAZ, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είχε μυστικές τηλεδιασκέψεις με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, τη διευθύντρια του ΔΝΤ και τον πρόεδρο της Κομισιόν εδώ και τέσσερις εβδομάδας.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, οι διεθνείς πιστωτές και η Ελλάδα έχουν δημιουργήσει μία νέα διαπραγματευτική ομάδα που ονομάζεται ''Frankfurt Dinner Group'' (ομάδα δείπνου της Φρανκφούρτης).

Η ομάδα αυτή φέρεται να επικοινωνούσε 3-4 φορές την εβδομάδα τηλεφωνικά είτε με τηλεδιάσκεψη αναζητώντας διάφορες επιλογές ώστε να υπάρξουν συμβιβασμοί.

Επίσης, η FAZ σημείνε πως τις τελευταίες εβδομάδες δεν υπήρχε προσωπική επαφή μεταξύ του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Αλέξη Τσίπρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: