26.4.15

Πυρά στη συγκυβέρνηση από τον Δ. Κουτσούμπα...


«Κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτεται όλο και πιο καθαρά η πραγματική στυγνή εξουσία των μονοπωλίων και των διαχειριστών της» ανέφερε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στον ...

χαιρετισμό του,  το απόγευμα του Σαββάτου, στα εγκαίνια του Στεκιού Πολιτιστικής Δημιουργίας την ΚΝΕ, στην οδό Τροίας, στην πλατεία Βικτωρίας.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε: «τους προηγούμενους κυβερνώντες τους γνωρίσαμε καλά. Οι καινούργιοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν αρχίσει να δείχνουν κι αυτοί το πραγματικό τους πρόσωπο, μέσα σε 3 μόλις μήνες» και πρόσθεσε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «επέβαλε μέσα σε 10 μέρες, δύο επαίσχυντες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» και ότι ενώ «πριν λίγους μήνες δήλωναν έτοιμοι να σκίσουν τα μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις των μερκελιστών, σήμερα χαριεντίζονται με την Μέρκελ στην Ευρώπη, προβάλουν τα ίδια κινδυνολογικά διλήμματα για να σκύψει το κεφάλι ο λαός, και να αποδεχτεί να συνεχίζεται το πρόγραμμα αντιλαϊκών μέτρων».


«Μας θέλουν όλους και όλες συνένοχους στο έγκλημα που ετοιμάζουν, μέσα στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου που μας έφερε έως εδώ» συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.


Αναφερόμενος στο στέκι τόνισε πως «εδώ στην καρδιά της Αθήνας, σε μια περίοδο που αγωνιζόμαστε να γυρίσουμε μπροστά τον τροχό, μπορεί, χέρι- χέρι με το φεστιβάλ, (σ σ ΚΝΕ-Οδηγητή) να εμπνεύσει τη συλλογική και ατομική δημιουργία, την αγωνιστική ανάταση της νεολαίας, του λαού μας. Να γίνει εστία φωτιάς, που θα συμβάλει στο 'κάψιμο' της σαπίλας».   

Δεν υπάρχουν σχόλια: