8.4.15

Η ΝΔ δεν άκουσε τίποτα…

Παραμένει κολλημένη στην εσωστρέφεια…

Τα εθνικά συμφέροντα της χώρας δεν μπορούν να μπουν στο εσωτερικό παιχνίδι των εντυπώσεων, τονίζει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία και τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε...
δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, αναφέρθηκε στα όσα είπε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός από τη Μόσχα, σημειώνοντας πως η θέση της Ελλάδας στο διεθνή ενεργειακό εφοδιασμό «συμπίπτει πλήρως με την ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης» η οποία -όπως τόνισε- «δίδει και τις σχετικές εγκρίσεις. Όπως έχει συμβεί με τον αγωγό TAP».

Ο κ. Καραγκούνης είπε ακόμη ότι για το πρόβλημα των ελληνικών αγροτικών μας προϊόντων, την περαιτέρω μείωση των τιμών του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και για την οικονομική εκκρεμότητα της ΔΕΠΑ με την Gazprom «δεν ακούσαμε τίποτα», αλλά όπως τόνισε, «είναι λυπηρό ότι ακούσαμε για πρώτη φορά Έλληνα πρωθυπουργό να καταγγέλλει στο εξωτερικό τις προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας του»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: