6.4.15

Ραχήλ κατά Καμμένου...

Απίστευτο «χώσιμο» Ραχήλ σε Καμμένο: Δεν είναι δυνατόν να φορολογούνται οι πολίτες για άχρηστους εξοπλισμούς που γίνονται από ανίκανους"Δεν είναι δυνατόν να φορολογούνται οι πολίτες για άχρηστους εξοπλισμούς που γίνονται από ανίκανους"...


Αστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ Μακρή στη συζήτηση της επιτροπής για λογιστικό έλεγχο του χρέους, καθώς...
'επιτέθηκε' με σφοδρότητα κατά του υπουργού Αμυνας.

Η βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αντίθεσή της για την απόφαση εκταμίευσης 500 εκατ. για αναβάθμιση 5 αεροσκαφών ναυτιής συνεργασίας.

«Δεν είναι δυνατόν όταν οι πολίτες πεινούν και άνθρωποι βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς που πραγματοποιούνται από ανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους και να υπάρχει μεγάλος βαθμός διαπλοκής, όπως μας είπε ο αρμόδιος υπουργός» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μακρή.

Η βουλευτής Κοζάνης, χωρίς να κατονομάζει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένο, στηλίτευσε την απόφαση της κυβέρνησης και του ΚΥΣΕΑ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Δεν έχουμε ανάγκη γεωπολιτικών προστατών στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές ανάγκες της χώρας. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής των όποιων πολιτικών με εμπόρους όπλων και εκδότες».

«Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν ανούσιοι λόγοι και επαναλήψεις επί παντός του επιστητού, ούτε εκθέσεις του Λυκείου για τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα, αυτό προσδοκούν να μάθουν από την κυβέρνηση» επισήμανε η Ραχήλ Μακρή και συνέχισε λέγοντας «Αυτό που οφείλουμε στον Έλληνα φορολογούμενο είναι η απόδοση του πραγματικού λογαριασμού και να αποδείξουμε ότι πλέον η παλαιοκομματική αντίληψη κουκουλώματος είναι όντως παρελθόν»...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: