24.4.15

Καμίνης: Η Ελλάδα θα φτάσει σε συμφωνία με τους εταίρους...

Καμίνης στο Bloomberg: Η Ελλάδα θα φτάσει σε συμφωνία με τους εταίρουςΗ Ελλάδα θα φτάσει σε συμφωνία με τους εταίρους, εκτιμά ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Bloomberg.
Απέκλεισε τα...
σενάρια χρεοκοπίας, λέγοντας ότι "δεν επεξεργαζόμαστε κανένα τέτοιο ενδεχόμενο" και ότι "δουλεύουμε σκληρά και είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι τελικά η Ελλάδα θα φτάσει σε μία συμφωνία με τους πιστωτές και θα παραμείνει στην Ευρωζώνη".
Ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση και στις διαπραγματεύσεις, τις οποίες χαρακτήρισε "κρίσιμες", συμπληρώνοντας ότι η συμπολίτευση πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της "ότι το 80% των πολιτών δείχνει προσήλωση στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ".
Απαντώντας σε ερώτηση αν η Ελλάδα χρειάζεται καινούργια κυβέρνηση, ο δήμαρχος των Αθηνών υποστήριξε ότι "η κυβέρνηση έχει νωπή εντολή" και ότι "δεν θα αλλάζουμε κυβέρνηση κάθε μέρα", προσθέτοντας ότι "αυτό που χρειάζεται είναι η κυβέρνηση να λάβει υπόψη της τη βούληση του ελληνικού λαού και, την ίδια ώρα, οι Ευρωπαίοι ηγέτες ότι οι ελληνική κοινωνία υποφέρει 5 χρόνια τώρα, από την ύφεση και την ανεργία"...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: