15.4.15

Κάναμε τα πάντα για να σταματήσουν οι κυρώσεις...

Τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος από τη Μόσχα...

Επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα πραγματοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπου και συναντήθηκε με το Ρώσο ομόλογό του Sergei Shoigu.

Ο...
υπουργός Εθνικής Άμυνας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον ομόλογό του, υπογράμμισε πως στο πλαίσιο της συνάντησής τους αντάλλαξαν απόψεις, ενώ σημείωσε πως «η Ελλάδα και η Ρωσία είναι δύο χώρες με ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς».

Ο ίδιος τόνισε πως οι δύο άντρες επιβεβαίωσαν «τις φιλικές σχέσεις των δύο χωρών», ενώ όσον αφορά στα προγράμματα αμυντικής συνεργασίας που ήδη υπάρχουν,είπε πως αυτά «συνεχίζονται», υποστηρίζοντας πως «θα υπάρχουν συντηρήσεις των υφισταμένων προγραμμάτων».Ο κ. Καμμένος σημείωσε πως με τον ομόλογό του αντάλλαξαν απόψεις και σε σχέση «με τη μεγάλη απειλή που υπάρχει για όλους και για τη Ρωσία και για το ΝΑΤΟ και αφορά στον ισλαμικό φονταμενταλισμό στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

Θέση της Ελλάδος, την οποία εξέφρασα στον κ. Υπουργό, αλλά και στο παρελθόν εξέφρασα και προς το ΝΑΤΟ είναι ότι ο εχθρός είναι κοινός και είναι η τρομοκρατία. Άρα, είναι η στιγμή να υπάρξει συνεργασία για να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτή την απειλή. Εμείς ως φίλοι της Ρωσίας, αλλά και ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ θα κάνουμε τα πάντα για αυτό» είπε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: