21.4.15

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης...

Σταύρος ΘεοδωράκηςΚάλεσμα για σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών απηύθηνε ο επικεφαλής του Ποταμιού, με σκοπό να συζητηθεί η...
πρόοδος των διαπραγματεύσεων και η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. 

«Όταν υπάρχουν μεγάλα εθνικά προβλήματα, απαιτούνται εθνικές συναινέσεις. Κι αυτές οι συναινέσεις δεν γίνονται χωρίς τη συμμετοχή της κυβέρνησης. Καλώ, λοιπόν, τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, για να συζητήσουμε το θέμα των διαπραγματεύσεων και το θέμα της πορείας της χώρας στην Ε.Ε.», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου.

Προκειμένου να αιτιολογήσει την πρωτοβουλία του,  επικαλέστηκε την κρισιμότητα της παρούσας κατάστασης, αφού, όπως λέει, ο Αλέξης Τσίπρας «έχει μπροστά του ένα βουνό», που για να το υπερβεί χρειάζεται να ακούσει τις απόψεις των αρχηγών των άλλων κομμάτων. 

Τόνισε, λοιπόν, ότι δεν είναι πρόθυμος να συναντηθεί με κάποια κόμματα και κάποιους μόνο πολιτικούς αρχηγούς. «Συναντήσεις», όπως είπε «μπορεί να γίνονται, αλλά όταν μιλάμε για τη μεγάλη υπόθεση των σχέσεων μας με την Ε.Ε., σε αυτή τη συνάντηση πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Κύκλοι της Ν.Δ., σχολιάζοντας την ενέργεια του επικεφαλής του Ποταμιού, επισήμαναν λακωνικά πως «όταν έρθει η ώρα θα γίνει και αυτό»...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: