17.4.15

Δήμος Κορυδαλλού: Η δίκη της ΧΑ πρέπει να διεξαχθεί εκτός Κορυδαλλού...

Δήμος Κορυδαλλού: Η δίκη της Χρυσής Αυγής πρέπει να διεξαχθεί εκτός ΚορυδαλλούΗ δίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα πρέπει να αναβληθεί αλλά να διεξαχθεί εκτός Κορυδαλλού, καθώς η...
εκδίκαση της υπόθεσης στη δικαστική αίθουσα των φυλακών δεν θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των μαθητών και των κατοίκων της περιοχής, αναφέρει σε νέα του ανακοίνωση ο δήμος. 

«Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Διαφορετικά οι ίδιοι θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί» δήλωσε ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης ο οποίος σε κοινή επιστολή του με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη έχει ζητήσει την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα.

Ο δήμαρχος έχει προειδοποιήσει ότι κάποιοι αποφάσισαν άστοχα η δίκη των φασιστών της Χρυσής Αυγής να γίνει στην πόλη αυτή, σε μια πολιτικά φορτισμένη περιοχή, όπου η απόσταση από τη δικαστική αίθουσα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας και εκεί όπου δέχθηκαν την οι Αιγύπτιοι Ψαράδες και τα στελέχη του ΠΑΜΕ στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη είναι πολύ κοντά.

Υπενθυμίζεται ότι για τη Δευτέρα ο δήμος Κορυδαλλού στις 8 το πρωί έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ισόγειο του Δημαρχείου, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν και βουλευτές όλων των κομμάτων από τη Β’ Πειραιά πλην της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: