18.4.15

Κέρινο ομοίωμα...

tsipras-madame-tussauds 
...του Αλέξη Τσίπρα στο μουσείο Μαντάμ Τισό...
Το κέρινο ομοίωμα του Αλέξη Τσίπρα παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στην ειδική εκδήλωση του μουσείου Madame Tussauds στο Λονδίνο.

Η πιστή αναπαράσταση του πρωθυπουργού της Ελλάδας τοποθετήθηκε στην πτέρυγα των... διεθνών stars και όχι στην ειδική πτέρυγα των πολιτικών ως είθισται για αρχηγούς κρατών.

Έτσι, το ομοίωμα του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται πλέον δίπλα σε εκείνο της Madonna, της Rihanna και του Justin Bieber.

Μάλιστα, από χθες, πρώτη μέρα παρουσίασης του ομοιώματος, υπολογίζεται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του μουσείου, πως το έχουν επισκεφθεί πάνω από 50.000 άτομα.
Μάλιστα, λέγεται πως ανάλογο ομοίωμα θα φτιαχτεί και για το μουσείο Madame Tussauds στο Άμστερνταμ αλλά και στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας παραβρέθηκε για 24 ώρες στο Λονδίνο, προκειμένου να φωτογραφηθεί και να μετρηθούν οι διαστάσεις του προσώπου και του σώματός του, ώστε να γίνει το πιστό αντίγραφο με τη χρήση του ειδικού κεριού, και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

(Αγαπητέ Jo Di, τώρα θα έχουν παρέα ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θα τους λέει ιστορίες για γκόμενες ο Αλέξης Τσίπρας. Ή μάλλον αυτοί θα του λένε ιστορίες για γκόμενες, γιατί ο Αλέξης την πρώτη που γνώρισε την παντρεύτηκε. Νοικοκυραίος, όχι σαν τους άλλους που ήταν πουτανιάρηδες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: