23.4.15

Κουρουμπλής: Ας διάβαζε καλύτερα η Νέα Δημοκρατία...

BINTEO...
Την απάντησή του στα όσα αποκάλυψε η Νέα Δημοκρατία ότι, την Τετάρτη το πρωί, δόθηκε έγγραφη εντολή προς τα νοσοκομεία για διάθεση των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδας έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε...
ότι δεν υπάρχει έγγραφο με ρητή εντολή υπουργού για το θέμα αλλά έκανε λόγο για ένα διαβιβαστικό έγγραφο διοικητικού παράγοντα με το οποίο κοινοποιούσε την επίμαχη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

«Υπάρχει ένα διαβιβαστικό, του υπηρεσιακού παράγοντα, που διαβιβάζει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Αλλά ακόμα και στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου υπάρχει εξαίρεση των φορέων, που τα διαθέσιμά τους είναι αναγκαία για τις τρέχουσες ανάγκες των επόμενων 15 ημερών» και συμπλήρωσε «Με βάση αυτά δεν υφίσταται επί της ουσίας θέμα. Ας διαβάζει καλύτερα η Νέα Δημοκρατία».

«Να μας πούνε τι προϋπολογισμούς ψηφίζανε για να τους διαχειριστούμε εμείς σήμερα. Προκειμένου να παρουσιάζουν ψεύτικα πλεονάσματα, έπρεπε να δώσουν στον ΕΟΠΥΥ 1 δισ. ευρώ και έδωσαν 560 εκατ. ευρώ. Αυτοί είναι εκείνοι που κλαυθμηρίζουν για την υγεία, η ΝΔ είναι υπόλογη για την υγεία» κατέληξε ο υπουργός.



Δείτε το βίντεο:


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: