6.4.15

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει για αντιδημοκρατική απόπειρα φίμωσης...

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει για αντιδημοκρατική απόπειρα φίμωσης τον Ηλία Ψινάκη - Media


...τον Ηλία Ψινάκη...
                                                                               Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταγγέλλει την αυταρχική ενέργεια του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να...

αντικαταστήσει την κλειδαριά του γραφείου, όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Εργαζομένων εντός του Δήμου και να απαγορεύσει τη χρήση και την είσοδο σε αυτό στους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από τον Δήμαρχο Μαραθώνα είναι καταδικαστέα και δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή, τονίζει η Ομοσπονδία που συμπληρώνει «Ιδίως, όταν ο κ. Ψινάκης συμπεριφέρεται σαν οι εγκαταστάσεις του Δήμου να είναι ιδιοκτησία του και αποφασίζει να σφραγίσει το γραφείο του Συλλόγου Εργαζομένων απροειδοποίητα και παράνομα, απειλώντας μάλιστα τον Πρόεδρο του Συλλόγου με Ε.Δ.Ε.»

Θα πρέπει να αντιληφθεί ο Ψινάκης –τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΕ- πώς η άσκηση των καθηκόντων του ως Δήμαρχος δεν μπορεί να γίνεται με όρους (εκλέχθηκε ως Δήμαρχος και όχι ως μάνατζερ) τηλεοπτικού σόου. Ούτε καίρια ζητήματα μπορούν να αντιμετωπίζονται με ενέργειες… κλειδαρά και όρους επικοινωνιακούς, όπως νομίζει ο Δήμαρχος Μαραθώνα. Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα τα οποία εκφράζονται από τον Σύλλογο Εργαζομένων και τα μέλη που αυτοί έχουν εκλέξει.

«Η καθ’ όλα αντιδημοκρατική απόπειρα φίμωσης του Συλλόγου Εργαζομένων και η κατάργηση της συνδικαλιστικής Νομοθεσίας (Ν.1264/1982) ίσως προσφέρει λίγα λεπτά δημοσιότητας στον ίδιο, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να κρύψει τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι δημότες του Μαραθώνα.» σημειώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ που καλεί άμεσα τον Δήμαρχο να ανακαλέσει την απόφασή του...
πηγή topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: