16.4.15

Διαδήλωση-πρόκληση των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός...

 
Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής πραγματοποιούν συγκέντρωση μπροστά από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή, όπου θα κατασκηνώσουν.
 Την συγκέντρωση υποστηρίζουν...
με θέρμη τα κανάλια της διαπλοκής, με συνεχείς ανταποκρίσεις ενώ, για πρώτη φορά, ο Αδ. Γεωργιάδης δίνει το «παρών» σε συγκέντρωση εργαζομένων. Οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής είχαν αποχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες από τα μπλόκα τους και αποφάσισαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους ως τις 16 Απριλίου και μεταβαίνουν στην Αθήνα σε κομβόι 82 λεωφορείων. 

Λόγω της κινητοποίησης είναι κλειστή η λεωφόρος Μεσογείων και στα δύο ρεύματα από το ύψος του Πεντάγωνου έως τη Μιχαλακοπούλου. Στην άνοδο η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία στο ύψος της λεωφόρου Δημοκρατίας, μέσα από το Νέο Ψυχικό. 

«Επιδίωξή μας πλέον είναι να μιλήσουμε με τον πρωθυπουργό και θα μείνουμε στην Αθήνα όσο χρειαστεί μέχρι να βρεθεί λύση» ανέφερε στο in.gr o Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων «Αγία Βαρβάρα» στα Μεταλλεία Χρυσού στη Χαλκιδική Γιώργος Χατζής. 

πηγη left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: