23.4.15

"Τα θέματα υγείας έφυγαν οριστικά...

«Τα θέματα υγείας έφυγαν οριστικά από τις λογικές των μνημονίων»... από τις λογικές των μνημονίων"...
"Τα θέματα υγείας έφυγαν οριστικά από τις λογικές των μνημονίων και με τον άμεσο κυβερνητικό εξορθολογισμό τους, θα τεθούν στην...
υπηρεσία του ελληνικού λαού", δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα συνοδεύσει τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στις επισκέψεις του το επόμενο διήμερο στα Νοσοκομεία της περιοχής της Θράκης.

Ο κ. Κουίκ εξήρε τη συνέπεια του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος είχε δεσμευθεί πως η πρώτη του περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιείτο στην Θράκη και πρόσθεσε ότι η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Υγείας και οι εξαγγελίες του κ. Κουρουμπλή για την κάλυψη πολλών κενών θέσεων στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, κυρίως γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. 

Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ, ο κ. Κουρουμπλής θα αναφερθεί εξειδικευμένα στα τοπικά ΜΜΕ, ο δε Υπουργός Υγείας έκανε αποδεκτή εισήγηση του κ. Κουίκ να επισκεφθεί και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου που, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ήθελαν να καταντήσουν ένα απλό Κέντρο Υγείας». 

Ο Υφυπουργός Επικρατείας μετά τη Θράκη θα μεταβεί στη Μυτιλήνη, που «αντιμετωπίζει και το οξύτατο πρόβλημα της μεγάλης ροής εισόδου προσφύγων και παράνομων μεταναστών» και θα παραστεί και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: