23.4.15

Όλοι –χωρίς καμία εξαίρεση- θα πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν...

Νικολούδης: Όλοι –χωρίς καμία εξαίρεση- θα πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν - Media
Μήνυμα Νικολούδη προς μεγαλο-οφειλέτες και καταθέτες στο εξωτερικό...
 Μήνυμα ότι η κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα την είσπραξη των φόρων από μεγάλο-οφειλέτες και καταθέτες στο εξωτερικό, έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης.

Oπως...
τονίζει σε ανακοίνωσή του, «oπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Ακόμη, όλοι έχουν υποχρέωση να συμμετέχουν στα βάρη (πληρωμή φόρων) ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες».


«Η κυβέρνηση» προσθέτει, «συστηματικά και μεθοδευμένα, προβαίνει στις απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις, την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και τη σύναψη διεθνών συμφωνιών, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να εισπράττει τους νόμιμους φόρους από όλους, όσους οφείλουν, χωρίς καμία εξαίρεση, άσχετα με το ποιος είναι ο οφειλέτης και με το πού έχει διοχετεύσει τα χρήματά του. Τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών της κυβέρνησης, θα φανούν και μάλιστα σύντομα και με τρόπο απόλυτα πειστικό» καταλήγει ο υπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr, μετά τη χθεσινή προσαγωγή του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα, θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις επωνύμων, επιχειρηματιών και άλλων για εκτεταμένη φοροδιαφυγή καθώς, κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχουν παλαιότερα στοιχεία τα οποία έχουν επεξεργαστεί οι ελληνικές αρχές.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: