2.4.15

«Οργανωμένο σχέδιο» βλέπουν, πίσω από την απόδραση Σταμάτη...

«Οργανωμένο σχέδιο» βλέπουν οι αρχές πίσω από την απόδραση της Σταμάτη - MediaΣτην ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη, συγκλίνουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αρχές, μετά και την κατάθεση των σωφρονιστικών υπαλλήλων που τη φρουρούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φύλακες που αναλάμβαναν βάρδια το πρωί, υποστήριξαν...
στις καταθέσεις τους ότι εισήλθαν στο κελί της Β. Σταμάτη το πολύ 5 λεπτά από τη στιγμή που είχαν αποχωρήσει οι συνάδελφοι τους.Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι μέσα στο δωμάτιο δεν ήταν κανείς και πως στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι το λουκέτο δεν έχει παραβιαστεί.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα που βρέθηκε στο κρεβάτι της, η Βίκυ Σταμάτη καταγγέλλει τους δικαστές, αναφέροντας πως είναι άδικο αυτό που έγινε, ότι έπρεπε οπωσδήποτε να αποφυλακιστεί, ότι δεν είναι δυνατόν να κρατούν μια μάνα μακριά από το παιδί της κλπ.

Πλέον οι έρευνες στρέφονται πέραν της αναζήτησης της δραπέτη και στα κινητά τηλέφωνα των σωφρονιστικών.

Το σενάριο της «βοήθειας εκ των έσω» φαίνεται να προκρίνει και ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, Ισίδωρος Πρόϊος, οποίος μιλώντας στο Μέγκα ανέφερε: «Ήταν στο δωμάτιο μόνη της και φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού σε τρεις βάρδιες. Το δωμάτιό της βρισκόταν στο ισόγειο και το μπαλκόνι της ήταν κλειδωμένο με λουκέτο το οποίο βρέθηκε παραβιασμένο[…]ασφαλώς κάποιος τη βοήθησε».

Νωρίτερα, ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, είχε αποκαλύψει ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω της εκ νέου απόρριψης του αιτήματός της για αποφυλάκιση και απηύθυνε δημόσια έκκληση να επιστρέψει και να μην κάνει κακό στον εαυτό της.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: