23.4.15

Παιδική χαρά...

Άγριος καυγάς Διαμαντόπουλου- Γεωργιάδη, στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)...
Ενα ακόμη επεισόδιο μεταξύ του Διαμαντόπουλου και του προκλητικού Άδωνη (ειχε μάλιστα τις... πλάτες του...
Λοβέρδου), σήμερα στη βουλή. 
Όλα άρχισαν όταν ο προεδρεύων της συνεδρίασης Β. Διαμαντόπουλος ζήτησε από τον βουλευτή της ΝΔ να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του. Κίνηση η οποία άναψε το φιτίλι του καυγά...

«Θα με αφήσετε να ολοκληρώσω, ή θα μου πετάξετε καμία μολότοφ;», είπε ο Άδωνις.

«Δεν είναι εδώ η δική σας παιδική χαρά. Όλοι από την ΝΔ έχουν κρατήσει στάση και ήθος που βοηθά την διαδικασία. Από εκεί και πέρα με την είσοδό σας δημιουργείτε κλίμα», απάντησε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

«Ομπρέλα»... υπεράσπισης στον «γαλάζιο» βουλευτή έδωσε ο Λοβέρδος, λέγοντας προς τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης: «Τώρα δημιουργείτε εσείς κλίμα... Είναι φράσεις αυτές που είπατε περί παιδικής χαράς;».

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ανέφερε πως κατά την διάρκεια της χθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης ο Γεωργιάδης τον είχε αποκαλέσει «τρομοκράτη» ενώ στην σημερινή συνεδρίαση του είπε ότι θα του πετάξει μολότοφ, ζητώντας από τον Γεωργιάδη να ανακαλέσει.

«Εσείς είπατε ότι εδώ είναι η παιδική μου χαρά και άρα είναι λίγο αντιφατικό να μου ζητάτε να ανακαλέσω. Είναι γνωστές οι απόψεις σας υπέρ του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατών, άρα τι να ανακαλέσω;  Πριν από 5 ημέρες κατηγορούσε τον Πανούση που μπήκε στην πρυτανεία. Βρίσκομαι εδώ από το πρώτο λεπτό άρα δεν μπορεί να χάλασε μια διαδικασία που πήγαινε καλά καθώς είμαι από την αρχή και άρα συνέβαλα και εγώ στο να πάει καλά», υποστήριξε ο Αδωνιδας...

Δείτε το Βιντεο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: