6.4.15

Εδώ διανυκτέρευσε η Βίκυ Σταμάτη...

Εδώ διανυκτέρευσε η Βίκυ ΣταμάτηΦΩΤΟ...
«Εγώ φιλοξένησα τη Βίκυ Σταμάτη». Τον ρόλο της Τούλας, της μυστηριώδους γυναίκας που...
βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να δραπετεύσει από το Δρομοκαίτειο εξετάζουν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση .

Πρόκειται για τη συμβασιούχο τραπεζοκόμο και πρώην υπάλληλο του ψυχιατρείου Σαββατούλα Σαββίδου, η οποία ομολόγησε ότι «φυγάδευσε» και φιλοξένησε τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, επειδή τη λυπήθηκε, ενώ προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις όσον αφορά την απόδραση που όπως όλα δείχνουν βάσει σχεδίου.Το ξεκλείδωτο λουκέτο της μπαλκονόπορτας του δωματίου της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαίτειο και γενικά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, εξαρχής είχαν στρέψει την προσοχή των αστυνομικών στο ενδεχόμενο να υπήρχε και κάποιο άλλο άτομο , το οποίο το βοήθησε.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κυρίας Σταμάτη απλώς επιβεβαίωσε τις υποψίες τους, καθώς από την εξέτασή του κινητού της έφτασαν στη 46χρονη συνεργό της Σαββατούλα Σαββίδου, όπως την αποκαλούν χαιδευτικά οι γνωστοί της. Όπως είπε η πρώην εργαζόμενη πριν από περίπου ενάμιση μήνα πήρε το ένα από τα τρία κλειδιά του λουκέτου της μπαλκονόπορτας, με το οποίο απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη.



Πριν από δεκαπέντε μέρες την επισκέφθηκε ξανά στο Δρομοκαίτειο και της έδωσε το αντικλείδι, όμως η τελική συμφωνία των δύο γυναικών δεν «σφραγίστηκε», παρά μόνο δυο μέρες πριν από την απόδραση. Τότε κατά τις ίδιες πληροφορίες συμφώνησαν σε περίπτωση που το δικαστήριο απέρριπτε την αίτηση αποφυλάκισης , η 46χρονη να την περιμένει στον εξωτερικό μαντρότοιχο του ψυχιατρείου, ώστε να την παραλάβει με το αυτοκίνητο .

Αυτό πράγματι συνέβη και η συνέχεια ήταν οι δυο γυναίκες να καταφύγουν στο σπίτι όπου μένει η κόρη της πρώην τραπεζοκόμου από τον πρώτο γάμο με τον φίλο της. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η κόρη της στην κατάθεσή της, δεν είχε υποψιαστεί κάτι κι έτσι προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει τη φίλη της μητέρας της για μερικές μέρες.

"Espresso"

Δεν υπάρχουν σχόλια: