21.4.15

Ο λύκος προτείνει στα πρόβατα, να αναλάβει τη φύλαξη τους...

Σαν σήμερα, 21η Απριλίου, τα κ@θάρματα της δεξιάς, το παλάτι κι οι πλούσιοι κηφήνες, που ζουν σε βάρος των εργαζομένων, βρήκαν...
κάτι παλιούς συνεργάτες των SS, παλιοτόμαρα, κι έβαλαν τη χώρα στο γύψο για επτά χρόνια.
Με σπόνσορα το "θείο Σαμ" φυσικά. Αυτός ο μπάρμπας της Αμερικής. Όλο προβλήματα. Στριμμένος και συνέχεια διψασμένος για αίμα. Είναι αστείο, σήμερα, η μόλις πριν λίγα χρόνια μοναδική υπερδύναμη, να έχει τέτοια ανασφάλεια. Φοβάται ένα κράτος άνω των 320 εκατομμυρίων, που δαπανά κάθε χρόνο σε εξοπλισμούς, πάνω μισό τρισεκατομμύρια ευρώ! (577 δις $), τον Σάββα Ξηρό! Η αλήθεια είναι, πως τι να κάνουν τα σχεδόν 14.000 αεροσκάφη τους, αν φάει φασολάδα ο Ξηρός; Θα δημιουργηθεί τυφώνας στο Κάνσας από τα αέρια.

Όσο γελοία μας φαίνονται αυτά που λένε, αν μάλιστα αναλογιστούμε τι έχουν κάνει οι Αμερικάνοι στον κόσμο, κρύβουν άλλα από κάτω. Οι ΗΠΑ έχουν κάνει την τρομοκρατία επάγγελμα. Αν κάτσω να αριθμήσω πόσες επεμβάσεις σε άλλες χώρες έχουν κάνει, πόσες δικτατορίες στήριξαν, πόσα εγκλήματα έκαναν οι μισθοφόροι τους διαχρονικά, δεν θα τελειώσουμε ποτέ.
Οι μόνοι που χρησιμοποίησαν πυρηνικά όπλα, μας κάνουν μαθήματα ειρήνης κι ασφάλειας! Οι τρομοκράτες πλανήτη μας μιλάνε για ασφάλεια! Ο λύκος προτείνει στα πρόβατα, να αναλάβει τη φύλαξη τους.

Όπως φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε, δεν λύσσαξαν για τον Ξηρό.Φωνάζουν όμως για τα φράγκα. Για την κυριαρχία, να δείξουν ποιος είναι τ' αφεντικό.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει από το ΝΑΤΟ. Ούτε να αλλάξει πολιτική δυστυχώς. Παρόλα αυτά η νέα κυβέρνηση ζητάει να μην υπάρχουν κάποιες υπερβολές. Αυτό για τις ΗΠΑ και την ΕΕ, που έχουν καβαλήσει το καλάμι, ισοδυναμεί με "επανάσταση"!

Πήγε ο πρωθυπουργός στη Ρωσία και μάλιστα έκανε συμφωνία χωρίς άδεια; Χαμός! Πόλεμος κατευθείαν. Βαλαν τους ντόπιους διεφθαρμένους να δημιουργήσουν κλίμα υστερίας. Δημοσκοπήσεις, φασίστες, λαμόγια, όλοι πυρ. Κι ας κάνει την ίδια πολιτική, δεν αρέσει η φάτσα του Αλέξη στη CIA, πως να το κάνουμε. Κι ας δίνει η χώρα μας ένα σωρό λεφτά, τόσο σε τόκους, όσο και στην αγορά άχρηστων όπλων. Κι ας ψηφίζουμε όλες τις παρανοϊκές προτάσεις των πολυεθνικών στον ΟΗΕ. Γιατί το σύστημα των ΗΠΑ είναι Εταιρική Δημοπρασία: Όποια εταιρεία πληρώσει περισσότερα, βγάζει Πρόεδρο.

Ο πρέσβης το είπε καθαρά. "Να παίρνετε την άδεια μας ακόμα κι όταν πάτε τουαλέτα. Τι διάολο, είμαστε ή δεν είμαστε υπερδύναμη; Ποια 17Ν; Κι αν ακόμα δεν ήταν ο Ξηρός, θα ήταν κάτι άλλο. Τι κι αν δεν κάνατε το παραμικρό, εμείς θα σας την πούμε. Θα βρούμε αφορμή, στην ανάγκη θα δημιουργήσουμε, όπως κάναμε με τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ. Που υπήρχαν μόνο στη φαντασία μας, αλλά εμείς σκοτώναμε στην πραγματικότητα".

Αλέξη, βάλε φυλακή τα λαμόγια της ΝΔ. Πριν σε βάλουν αυτοί. Στέρησε την εναλλακτική λύση του ΔΝΤ και της ΕΕ. Γιατί δεν θέλουν απλά να υπακούς, θέλουν να σ' αρέσει. Τους κακόμαθαν οι προηγούμενοι. Τα σκάνδαλα της ΝΔ, τα εγκλήματα της, είναι εφάμιλλα της συμμορίας των νοσταλγών του Παπαδόπουλου, του Παττακού και του Ιωαννίδη. Μην τους αφήνεις να τη γλυτώσουν. Αλλιώς, πολύ σύντομα θα σου φορτώσουν όλα τους τα ανομήματα. Θα σε ρίξουν, γιατί έχεις την συμμορία του Σαμαρά να αλωνίζει και κάνεις τα χατίρια στα ακροδεξιά ΜΜΕ.

Ξέρεις, ότι υπήρχαν ακόμη και χθες, που δολοφονήθηκαν με πνιγμό τόσοι αθώοι άνθρωποι, γαλάζια κτήνη που έλεγαν στα ΜΜΕ για "λαθρομετανάστες"; Πως η ΝΔ χάρηκε με τη φρίκη, όπως χάρηκε με την καταστροφή μας όλα αυτά τα χρόνια; Αυτούς ακούς; Με τα στρατόπεδα τι θα γίνει; Άλλαξε πολιτική πριν είναι αργά, σταμάτα να πληρώνεις τους δολοφόνους της ανθρωπότητας.
Γιατί χούντα μπορεί να μην κάνουν έτσι όπως έγινε το 1967, αλλά εκτροπές γίνονται με πολλούς τρόπους, μόνο και μόνο για επίδειξη δύναμης.
Τώρα δεν χρειάζονται άρματα, τράπεζες χρειάζονται...
mitsos175.
tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: