27.4.15

Ποιοι θα πάνε στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή...


Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αύριο στις 11.00 το πρωί στη Φιλοθέη, θα συναντηθούν ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή σε μια περίοδο μάλιστα που...
το κλίμα εντός της ΝΔ παραμένει τεταμένο. 
Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί έχουν να τα πουν από κοντά, από την Κυριακή της Τυρινής, μια μέρα πριν δηλαδή από την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να παραβρεθεί στο μνημόσυνο και εκεί οφείλεται και η αλλαγή της ημέρας αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί να τελεστεί την Τετάρτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ, τηλεφώνησε και ζήτησε την αλλαγή ημερομηνίας αφού την Τετάρτη θα βρίσκεται εκτός.

Βέβαια προηγουμένως είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα του Κώστα Αχ. Καραμανλή όπου είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ, για το μνημόσυνο. Ήταν και το μοναδικό τηλεφώνημα από πλευράς του Ιδρύματος Κ. Καραμανλής, αφού η μνημόσυνο δέηση αποφασίστηκε να είναι ανοιχτή.

Δηλαδή δεν έχουν μοιραστεί προσκλήσεις αλλά όμως όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στο μνημόσυνο. Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι το ποιοι θα δώσουν το παρών καθώς και το εάν θα παραβρεθεί ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός δεν έχει δεχθεί πρόσκληση αλλά εάν το επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να βρεθεί την Τρίτη στη Φιλοθέη.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον θα έχει και το ποιοι γαλάζιοι δελφίνοι θα δώσουν το παρών στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ιδρυτή της ΝΔ.

πηγη parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: